Hej

Det var ett år sen jag skrevAMSTAFF lovers… and I am back och inte ensam utan med en gravid tjej här hemma och då menar jag så klart inte min tjej (tack och lov) utan min andra icke-mänskliga tjej. Vi ska med andra ord bli med valpar igen! Det var cirka ett år sen som vi lämnade över valparna till sina respektive hem och alla har det bra eller ja, vi hade kontakt med ägarna fram tills de slutade höra av sig iallafall.

För i år har vår tjej här hemma blivit pregnant lite senare i år så hon är i början av sin resa som mamma igen, vi väntar oss att valparna ska komma om cirka 5 veckor max 6 veckor. Det ska bli spännande att bli farfar igen till dessa småttisar. AMSTAFF valpar är fan söta, det kan inte ni neka. Så vi håller på förbereder oss eller vi är i början av planeringen men vi har börjat skylta lite med att vi väntar på valpar. Tiden går fort när man har roligt och det är viktigt för oss att köparna är bra folk, vi säljer aldrig till folk vi inte lärt känna ett tag, det vill säga att våra köpare måste godkännas först innan köpet genomförs och det görs genom att vi studerar dem noggrann.

Som ni vet är hundar dräktiga mellan 56 till 68 dagar, det som gör att det varierar är väldigt mycket, åldern på mamma, mammas välmående, hur det har varit under graviditeten och antal valpar i mammas mage. Mammas hälsa är A och O, det är viktigt att hunden får den dagliga motionen som behövs för att den ska må bra och en gravidhund om någon annan behöver det extra mycket. Det är många ägare där ute som tänker tvärtom och till dessa ägare säger vi USCH!, nej! Din hund behöver motion när den är gravid!!

Bra det var allt för oss!