Hej där alla AMSTAFF älskare!

Från vår kennel skickar vi er en massa positiva energi, för nu när våren kommer, så är vi väldig glada. När jag säger vi, menar inte jag bara vi människor utan även våra hundar. Det är härligt att se hur även djuren känner av de där vårkänslorna som kommer med den här årstiden.

Det är mycket som har hänt på vår kennel. Nu när valparna blev större, så var det mycket aktivitet på dagarna. Den 18 mars gick det 8 veckor sen de föddes, vilket betyder att de nu kunde lämna sin mamma och flytta till sina egna hem och det har alla gjort. Vi lämnar inte över hundarna till vem som helst, vi vill gärna att de som tar hunden ska vara mer än 100 % säkra på att det kommer att vara en förändring i deras liv, som kommer att ge er mycket kärlek men en förändring som också  kräver engagemang och kärlek till hunden. Vi har varit mycket noggranna med vilka som har tagit med hundarna och vi hoppas på att hålla kontakten med dem framöver. Det är så härlig att få följa med i deras utveckling som hundägare och att få följa hunden med i sin utveckling.

Nu när alla hundar har fått ett fint hem har jag funderat på att fira lite det lyckade projektet. Jag har gått från att beställa paellapanna till grill, från Ibiza till muren i Kina. Vad har ni för förslag på saker att fira med? Jag vill gärna göra något roligt, något spännande, något som lämnar ett vackert minne. Ibland kan jag vara lite tomt på fantasin känner jag och därför vore det superbra om ni kunde hjälpa mig på traven.

Jag hoppas verkligen att ni alla mår bra, jag kommer att skriva mer om hur hundarna mår när jag får in mer information om dem, jag hoppas på att få bilder från ägarna så jag kan lägga upp dem.

Än så länge, hörs vi och hoppas att ni får en fin sommar med era amstaff-vänner.  Jag lämnar er med en bild på min älskade Rambo.