Hej alla hundar och hundägare där ute!

Idag är det alla hjärtans dag så vi startade dagen med att ge alla våra hundar lite extra kärlek i form av blötmat och extra många kramar och pussar. Vanligtvis brukar hundarna få torrfoder men vid speciella tillfällen som idag kan det bli lite blötmat också (för de lite större hundarna då såklart, valparna klarar inte av att äta vanlig mat än) vilket brukar vara väldigt uppskattat!

Sedan vi hördes sist har det hänt en del, vi fick ju valpar den 21 januari, det blev 5 friska, fina och härliga valpar! Mamman till valparna har varit så duktig som mamma och tagit hand om hennes ungar så fint. Väldigt skönt för mig då ibland vissa mammor har svårare att komma in i “mamma-rollen” och jag själv får se till så hon vänjer sig och lär sig att vara mamma. Vilket gör att jag hela tiden måste se över mycket oftare att valparna får allt dem behöver och så både mamman och ungarna mår bra.

Alltså har det varit full rulle här på kenneln kan man säga, vilket är jätteroligt och nästa vecka blir valparna redan 1 månad gamla, alltså 5 veckor. När dem är 8 veckor gamla är dem leveransklara för deras familjer att hämta hem sin nya lilla familjemedlem. Då ska valparna även vara chippade, besiktigade, vaccinerade, avmaskade och registrerade i SKK (inneha stamtavla).

Jag ska också såklart ha hittat familjer till alla valpar under denna tiden eller allra helst innan valparna föds. Jag hade 3 valpar tingade redan innan dem föddes så jag har haft 2 st, en hane och en tik som legat ute för familjer att köpa. Senast vi hördes berättade jag ju även om byrån Redcarpet som skulle hjälpa mig med Redcarpet Google Ads. Jag har faktiskt märkt stor skillnad med den hjälp jag fått hittills så jag är så glad att dem hjälper mig med det här! Jag har alltså redan fått sålt även de 2 valparna som var “till salu” (gillar inte att säga till salu, det låter så okänsligt när det är hundar och familjemedlemmar man pratar om och inte t.ex. Förvaringslådor man säljer) innan valparna ens är leveransklara, vilket är super! Så stort tack till Redcarpet!

Nej nu har jag inte tid att skriva mer tyvärr! Jag hade tänkt prata lite mer om valparna och visa upp dem men det kan jag kanske göra i nästa inlägg istället.

 

Ta hand om er och stor alla-hjärtans-dag-kram från oss på Ruscles, vi hörs snart igen!

Här är bild på mamman till dem nya valparna, Dolly heter hon.