Det är mycket att tänka på när man driver en kennel och en sak kan jag säga, det är ingenting man gör för att bli rik! Man gör detta för att man älskar djur, hundar och ofta en specifik ras. Man brinner starkt för att ge en familj ett fint husdjur och djuret ett fantastiskt liv med en fin familj. Att se glädjen hos en kund som för första gången träffar sin valp eller när de äntligen får ta hem sin nya familjemedlem är helt oslagbar! För att kunna hålla på med detta så gäller det dock att hålla nere sina kostnader så gott det går och de flesta har nog något deltidsjobb eller en partner som jobbar och som drar in huvudinkomsten.

Häromdagen så träffade jag på en säljare på stan som sade sig erbjuda billigare el och samtidigt en check på 500 kr som man kunde handla mat för. Säljaren kom från Göta Energi. Jag tyckte erbjudandet lät väldigt lockande och 500 kr i en matbutik kan räcka till rätt mycket hundmat tänkte jag. Att Göta Energi även hade en prisgaranti som garanterade mig ett lägre elpris än det jag har i dagsläget lät ju även det riktigt bra! Jag valde därför att teckna avtal på stående fot.

När jag kom hem så gick jag in på deras hemsida och läste lite mer, lite även för att bekräfta att mitt val var bra. Tyckte allt verkade bra, man hade vunnit priser för sin kundservice och i det avtal som jag tecknade ingick 100% förnyelsebar el från vattenkraft samtidigt som man bidrar till Wateraids arbete för att alla i hela världen ska få tillgång till rent vatten. Jag gick även in på Trustpilot för att kolla kundomdömen och såg övervägande positiva omdömen där. Elbolag brukar ju annars generellt ha väldigt låga omdömen på dylika omdömessidor. Så klart fanns där även en hel del negativa påståenden men övervägande var ändå väldigt positiva.

Detta bekräftade mitt val och nu väntar jag bara på att få 500 kr checken vilket man skulle få efter att ångerperioden löpt ut. I alla fall helt klart nöjd med mitt beslut, billigare el och 500 kr att handla hundmat för!